Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990 recenze a hodnocení

Plánujete nákup produktu Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990 a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990 před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili a chcete napsat vlastní hodnocení či recenzi na Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990?

Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990 důležité odkazy

Nezávislé recenze:
recenze Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990
Kde koupit:
obchody Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990
Kompletní specifikace:
popis Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990
Český návod:
návod Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990

Sada imbus klíčů s kuličkou 10ks 1.5-10mm BLX 10 Bondhus 10990 Sada imbus klíčů s kuličkou. Sada je vhodná především pro automechaniky, protože jde o kompaktní sadu obsahující rozměr 7 mm, který se používá na šroubech brzdových třmenů. rozměry: 1,5mm, 2mm, 2,5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 10mm materiál: ocel Protanium (až o 20% pevnější než běžné druhy oceli) povrchová úprava: černěno kulové zakončení umožňuje práci pod úhlem až 25 stupňů vyrobeno v U.S.A. Sada je opatřena pouzdrem Bondhex. Každý klíč a pole sady je označeno rozměrem, což umožňuje rychlé, pevné a bezpečné uložení každého klíče. Klíče jsou v pouzdru uzamčeny pootočením, což brání jejich uvolnění. Pouzdro lze použít i při šroubování ke zvětšení páky. Americká společnost BONDHUS je největším světovým výrobcem… více informací

sada imbusových klíčů T Bondhus HTX80M/S metric +stojan recenze a hodnocení

Plánujete nákup produktu sada imbusových klíčů T Bondhus HTX80M/S metric +stojan a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt sada imbusových klíčů T Bondhus HTX80M/S metric +stojan před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili a chcete napsat vlastní hodnocení či recenzi na sada imbusových klíčů T Bondhus HTX80M/S metric +stojan?

sada imbusových klíčů T Bondhus HTX80M/S metric +stojan důležité odkazy

Nezávislé recenze:
recenze sada imbusových klíčů T Bondhus HTX80M/S metric +stojan
Kde koupit:
obchody sada imbusových klíčů T Bondhus HTX80M/S metric +stojan
Kompletní specifikace:
popis sada imbusových klíčů T Bondhus HTX80M/S metric +stojan
Český návod:
návod sada imbusových klíčů T Bondhus HTX80M/S metric +stojan

Sada T-klíčů HTX80M/S metric +stojan BONDHUS  
Popis produktu  
Sada T-klíčů bez kuličky (metrika)
Rozměry: 2mm, 2,5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm + stojan
Klíče jsou vyrobeny z oceli Protanium, která je až o 20% pevnější než běžné druhy oceli. 
Kulové zakončení T-klíčů značky BONDHUS umožňuje práci pod úhlem až 25 stupňů.
Konstrukce pro průmyslové použití. 
Kvalitně svařená a velmi pohodlná rukojeť. 
Velký dosah díky dlouhým dříkům.
více informací

Imbus Ada 0.05-3/8(10937)BONDHUS recenze a hodnocení

Plánujete nákup produktu Imbus Ada 0.05-3/8(10937)BONDHUS a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt Imbus Ada 0.05-3/8(10937)BONDHUS před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili a chcete napsat vlastní hodnocení či recenzi na Imbus Ada 0.05-3/8(10937)BONDHUS?

Imbus Ada 0.05-3/8(10937)BONDHUS důležité odkazy

Nezávislé recenze:
recenze Imbus Ada 0.05-3/8(10937)BONDHUS
Kde koupit:
obchody Imbus Ada 0.05-3/8(10937)BONDHUS
Kompletní specifikace:
popis Imbus Ada 0.05-3/8(10937)BONDHUS
Český návod:
návod Imbus Ada 0.05-3/8(10937)BONDHUS

Sada imbusových palcových klíčů s kuličkou BONDHUS BLX13 – 10937
Popis:
Jestli hledáte vysoce kvalitní imbusovou sadu toto je vhodná volba. U klíčů nedochází k zmačkání hran.
Klíče jsou vyrobeny z oceli Protanium, která je až o 20% pevnější než běžné druhy oceli. Kulové zakončení imbusových L-klíčů značky BONDHUS umožňuje práci pod úhlem až 25 stupňů. Sada je opatřena pouzdrem Bondhex. Každý klíč a pole sady je označeno rozměrem, což umožňuje rychlé, pevné a bezpečné uložení každého klíče. Klíče jsou v…
více informací

Sada Imbusů IM 10999+12587 Bonus Pack BONDHUS 14187 BDH recenze a hodnocení

Plánujete nákup produktu Sada Imbusů IM 10999+12587 Bonus Pack BONDHUS 14187 BDH a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt Sada Imbusů IM 10999+12587 Bonus Pack BONDHUS 14187 BDH před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili a chcete napsat vlastní hodnocení či recenzi na Sada Imbusů IM 10999+12587 Bonus Pack BONDHUS 14187 BDH?

Sada Imbusů IM 10999+12587 Bonus Pack BONDHUS 14187 BDH důležité odkazy

Nezávislé recenze:
recenze Sada Imbusů IM 10999+12587 Bonus Pack BONDHUS 14187 BDH
Kde koupit:
obchody Sada Imbusů IM 10999+12587 Bonus Pack BONDHUS 14187 BDH
Kompletní specifikace:
popis Sada Imbusů IM 10999+12587 Bonus Pack BONDHUS 14187 BDH
Český návod:
návod Sada Imbusů IM 10999+12587 Bonus Pack BONDHUS 14187 BDH

Sada 9ks metrických + kapesní sada 7ks IMBUS klíčů GorillaGrip

Metrické klíče s kuličkou : 1,5mm 2mm 2,5mmn 3mm 4mm 5mm 6mm 8mm 10mm
Kapesní sada obsahuje IMBUS klíče bez kuličky: 2mm, 2,5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm
Délka klíčů : 180mm

Klíč je vyroben z oceli Protanium, která je až o 20% pevnější než běžné druhy oceli.
Delší životnost, těsnější spojení s hlavou šroubu díky extrémně přesné geometrii
Vhodné pro náročné použití do provozů a firem
více informací

Sada PROFI T-klíčů IMBUS 2-10mm HTX80M/S BONDHUS recenze a hodnocení

Plánujete nákup produktu Sada PROFI T-klíčů IMBUS 2-10mm HTX80M/S BONDHUS a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt Sada PROFI T-klíčů IMBUS 2-10mm HTX80M/S BONDHUS před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili a chcete napsat vlastní hodnocení či recenzi na Sada PROFI T-klíčů IMBUS 2-10mm HTX80M/S BONDHUS?

Sada PROFI T-klíčů IMBUS 2-10mm HTX80M/S BONDHUS důležité odkazy

Nezávislé recenze:
recenze Sada PROFI T-klíčů IMBUS 2-10mm HTX80M/S BONDHUS
Kde koupit:
obchody Sada PROFI T-klíčů IMBUS 2-10mm HTX80M/S BONDHUS
Kompletní specifikace:
popis Sada PROFI T-klíčů IMBUS 2-10mm HTX80M/S BONDHUS
Český návod:
návod Sada PROFI T-klíčů IMBUS 2-10mm HTX80M/S BONDHUS

Sada 8ks metrických IMBUS klíčů s T-rukojetí
Sada obsahuje IMBUS klíče bez kuličky , a to v rozměrech: 2-2,5-3-4-5-6-8-10mm
Každý klíč je vyroben z oceli Protanium, která je až o 20% pevnější než běžné druhy oceli.
Delší životnost, těsnější spojení s hlavou šroubu díky extrémně přesné geometrii
Pogumované rukojeti. Součástí dodávky je plastový stojan na klíče (dle vyobrazení)
Vhodné pro náročné použití do provozů a firem
více informací

Imbusové klíče palcových 8ks Bondhus BLX 8 recenze a hodnocení

Plánujete nákup produktu Imbusové klíče palcových 8ks Bondhus BLX 8 a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt Imbusové klíče palcových 8ks Bondhus BLX 8 před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili a chcete napsat vlastní hodnocení či recenzi na Imbusové klíče palcových 8ks Bondhus BLX 8?

Imbusové klíče palcových 8ks Bondhus BLX 8 důležité odkazy

Nezávislé recenze:
recenze Imbusové klíče palcových 8ks Bondhus BLX 8
Kde koupit:
obchody Imbusové klíče palcových 8ks Bondhus BLX 8
Kompletní specifikace:
popis Imbusové klíče palcových 8ks Bondhus BLX 8
Český návod:
návod Imbusové klíče palcových 8ks Bondhus BLX 8

Sada imbus klíčů palcových HLX 13 Bondhus 12137 Sada imbusových L-klíčů CHAMFERED (zkosené bez kuličky). rozměry: .050″, 1/16″, 5/64″, 3/32″,7/64″, 1/8″, 9/64″, 5/32″, 3/16″, 7/32″, 1/4″, 5/16″, 3/8″ Klíče jsou vyrobeny z oceli Protanium, která je až o 20% pevnější než běžné druhy oceli. Sada je opatřena pouzdrem Bondhex. Každý klíč a pole sady je označeno rozměrem, což umožňuje rychlé, pevné a bezpečné uložení každého klíče. Klíče jsou v pouzdru uzamčeny pootočením, což brání jejich uvolnění. Pouzdro lze použít i při šroubování ke zvětšení páky. Americká společnost BONDHUS je největším světovým výrobcem profesionálního hexagonálního nářadí s kulovým zakončením pro průmyslové použití. Nářadí je vyrobeno ze speciální vysokopevnostní oceli PROTANIUM, která je až o 20% pevnější v krutu než… více informací

imbusový klíč T prodloužený Bondhus 3mm recenze a hodnocení

Plánujete nákup produktu imbusový klíč T prodloužený Bondhus 3mm a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt imbusový klíč T prodloužený Bondhus 3mm před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili a chcete napsat vlastní hodnocení či recenzi na imbusový klíč T prodloužený Bondhus 3mm?

imbusový klíč T prodloužený Bondhus 3mm důležité odkazy

Nezávislé recenze:
recenze imbusový klíč T prodloužený Bondhus 3mm
Kde koupit:
obchody imbusový klíč T prodloužený Bondhus 3mm
Kompletní specifikace:
popis imbusový klíč T prodloužený Bondhus 3mm
Český návod:
návod imbusový klíč T prodloužený Bondhus 3mm

Klíč imbus T prodloužený s kuličkou Bondhus Rozměry 2 mm, 2,5 mm a 3 mm mají pouze rovné zakončení (bez kuličky). materiál: ocel Protanium (až o 20% pevnější než běžné druhy oceli) možnost práce pod úhlem konstrukce pro průmyslové použití velmi pohodlná rukojeť velký dosah díky dlouhým dříkům vyrobeno v U.S.A. Americká společnost BONDHUS je největším světovým výrobcem profesionálního hexagonálního nářadí s kulovým zakončením pro průmyslové použití. Nářadí je vyrobeno ze speciální vysokopevnostní oceli PROTANIUM, která je až o 20% pevnější v krutu než konkurenční druhy oceli. Speciální kulové zakončení, které je původním patentem firmy Bondhus, umožňuje velmi rychlé zasunutí klíče do šroubu a práci ve špatně přístupných místech, kdy je možno klíč vychýlit mimo osu až o 25°.
více informací